Camelot_Starz_100TV kuća Starz, koja je proizvela serije Spartacus: Blood and Sand i The Pillars of the Earth sprema se izravno suočiti s iščekivanim HBO naslovom Game of Thrones svojom novom serijom Camelot, koja kreće u travnju.

Camelot_Starz_001

TV kuća Starz, koja je proizvela serije Spartacus: Blood and Sand i The Pillars of the Earth sprema se izravno suočiti s iščekivanim HBO naslovom Game of Thrones svojom novom serijom Camelot, koja kreće u travnju.

Camelot je najlakše opisati kao još jedan “novi i drugačiji” pogled na besmrtnu legendu o kralju Arthuru i vitezovima Okruglog stola. Obećanje je teško ispuniti jer je legenda toliko puta obrađena iz svakog kuta u brojnimm filmovima i serijama, pa se pitamo hoće li suvremeniji pristup osvježiti besmrtnu priču?

Dinamika serije vrti se oko borbe za prijestolje nakon nagle smrti kralja Uthera. Čarobnjak Merlin (Joseph Fiennes) na prijestolju želi njegovog sina Arthura (Jamie Campbell Bower) a vještica Morgana (Eva Green), Arthurova polu-sestra krunu želi za sebe…

Pogledajte što glumci i scenaristi kažu o seriji i vidite neke scene sa snimanja.