unicorncity_posterPogledajte trailer za Unicorn City, komediju o RPG gameru koji se pokušava dovesti u red i organizirati svoju LARP udrugu.

unicorncity_photoPogledajte trailer za Unicorn City, komediju o RPG gameru koji se pokušava dovesti u red i organizirati svoju LARP udrugu.

Nezaposleni gamer Voss (Devin McGinn) dobije ponudu života. Ako se dokaže kao vođa, tvrtka za izradu igara Warlocks of the Beach pružiti će mu posao menagera. Kako bi se dokazao, odluči uz pomoć prijateljice Marshe (Jaclyn Hales) osnovati udrugu LARP-era i demonstrirati svoje sposobnosti. Voss preferira igrati Bardladina (raspjevanog viteza) i smatra da smo u duši “ono što se pretvaramo da jesmo u stvarnosti”.

Komediju režira Bryan Lefler koji je prethodno radio na indie klasiku Napoleon Dynamite. Unicorn City se sprda sa subkulturom LARP-a i nastavlja prijateljsko zafkavanje koje su počeli filmovi kao što su Gamers, Role Models i nadolazeći Knights of Badassdom. Američka premijera filma je 24. veljače, a za sad nema indikacije da će se ikad prikazati u hrvatskoj.

(link)