hobbit_an_unexpected-trailerPogledajte trailer filma The Hobbit: An Unexpected Journey, prvi teaser Wrath of the Titans i foršpan za Jack the Giant Killer.

hobbit_an_unexpected-trailerPogledajte trailer filma The Hobbit: An Unexpected Journey, prvi teaser Wrath of the Titans i foršpan za Jack the Giant Killer.

An Unexpected Journey je prva polovica Peter Jacksonovog filma o Hobbitu Bilbu Bagginsu (Martin Freeman) i priči kako je našao Prsten moći. Bilbo upoznaje čarobnjaka Gandalfa (Ian McKellen) koji ga šalje na pustolovinu sa Thorinom Hrastoštitom (Richard Armitage) i njegovom skupinom patuljaka.

Film izlazi sredinom prosinca iduće godine, a drugu polovicu, “There and Back Again” čekati ćemo do kraja 2013. godine.

    

 

Wrath of the Titans je nastavak akcijsko-pustolovnog filma Clash of the Titans sa Samom Worthingtonom u ulozi polu-boga Perzeja. Ovog se puta Perzej izravno sukobljava sa Hadom (Ralph Fiennes) i Titanima koji su se oslobodili kako bi porazili Zeusa (Liam Neeson). Film režira Jonathan Liebesman čiji je posljednji film bio Battle: Los Angeles, a Titane u kinima očekujemo u ožujku iduće godine.

 

Jack the Giant Killer je uz Snjeguljicu i Ivicu i Maricu još jedna dječja bajka koja se okreće malo starijoj publici. Redatelj Bryan Singer (X-Men) u glavnu je ulogu stavio Nicholasa Houlta. Jack je mladi farmer koji nesretnim slučajem posadi čarobni grah ispod kuće (iako je dobio iste upute kao za uzdržavanje Gremlina) i otvara prolaz u svijet zlih divova. Divovi haraju zemljom i prisiljavaju mladića da spasi princezu i postane junak. Ostale uloge u filmu koji ćemo gledati u lipnju 2012. tumače Eleanor Tomlinson, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy i Ewan McGregor.