harry-potter_deathly_hallows.jpgVeć smo pričali o iščekivanom finalu serijala Harry Potter, ali konačno imamo trailer koji će nam otkriti barem dio onog što ćemo vidjeti u filmu… kao i kratki pogled na ulogu Rade Šerbedžije!

deathly_hallows.pngVeć smo pričali o iščekivanom finalu serijala Harry Potter, ali konačno imamo trailer koji će nam otkriti barem dio onog što ćemo vidjeti u filmu.

Posljednju knjigu iz serijala o “malom čarobnjaku” autorice J.K. Rowling redatelj David Yates odlučio je razdvojiti u dva filma što i ima smisla onima koji su čitali knjige. Prvi dio izlazi u studenom 2010., a drugi u srpnju iduće godine.
Ono što možemo očekivati jest sigurno najbombastičniji film u serijalu s obzirom na brojne dinamične preokrete i samu temu konačnog sučeljavanja između Pottera i Voldemorta. No dosta priče, pogledajte foršpan.
Kao šećer na kraju, neki od vas su možda i primijetili kratku pojavu Rade Šerbedžije u foršpanu. Onima koji nisu, evo i fotografije na kojoj se vidi Rade u ulozi Gregorovicha, izrađivača čarobnih štapova.
rade-deathly.png