The-Dark-Knight-Rises-PosterKonačno su krenule prve konkretnije informacije o trećem nastavku Nolanove Batman sage, i to u vidu postera. Foršpan, za početak jedan zadirkujući, trebao bi uslijediti u bliskoj budućnosti.

batman-year-one-dcKonačno su krenule prve konkretnije informacije o trećem nastavku Nolanove Batman sage, i to u vidu postera. Foršpan, za početak jedan zadirkujući, trebao bi uslijediti u bliskoj budućnosti.

The-Dark-Knight-Rises-PosterU “The Dark Knight Rises” vraćaju se i Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman i ostatak glumaca koji su se pojavljivali u prijašnjim nastavcima, a pridružuju im se i Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt i drugi. Radnja je još nepoznata, no znade se da će Hardy glumiti Banea, a Hathaway Ženu-mačku, s time da način na koji Nolan namjerava interpretirati njihove likove još uvijek ostaje tajna.

Film izlazi 2012., pa nam ne preostaje drugo nego čekati i vidjeti.

Da nam čekanje lakše prođe, Warner Bros. i DC Comics nude animiranu adaptaciju stripa “Batman: Year One” koji je poslužio Nolanu kao velika inspiracija za “Batman Begins”. Radi se o (kažu) vjernoj adaptaciji koja prati priču stripa u detalje. Ponudili su i foršpan, pa sami prosudite koliko im je to uspjelo i je li to, zapravo, dobra stvar.