skyline_trailer.pngPrvi trailer za SF film "Skyline" u režiji braće Strause od danas je online. Pogledajte kako su oni zamislili invaziju iz svemira.

skyline_trailer.png

Prvi trailer za SF film "Skyline" u režiji braće Strause od danas je online. Pogledajte kako su oni zamislili invaziju iz svemira.

Braća su karijeru počela kao umjetnici za specijalne efekte (nedavno su radili i na Avataru) a u redateljske su se vode bacili počevši od glazbenih spotova. Njihov prvi film Alien vs. Predator: Requiem nije pokupio sklonost publike i kritike, ali je ipak ostao financijski isplativ sa zaradom od 157 milijuna dolara.
Skyline je SF triler o šačici ljudi koji preživljavaju vanzemaljsku invaziju nad Los Angelesom. Trailer počinje istinitim zaključkom i upozorenjem Stephena Hawkinga da ako nismo sami u svemiru, dolazak svemiraca bi se mogao usporediti s kolonizacijom Sjeverne Amerike – koja nije prošla dobro za domorodne Indijance.
Glavne uloge u filmu koji izlazi krajem godine tumače uglavnom manje poznata TV lica među kojima su Brittany Daniel, David Zayas, Donald Faison i Eric Balfour.
Pogledajte trailer: