going_postal_sky_100.jpgNakon "Hogfathera" i "Colour of Magic", televizijska kuća Sky One u produkciji The Moba ekranizira i knjigu Terryja Pratchetta "Going Postal". Pogledajte trailer u ostatku vijesti. going_postal_sky_250.jpgNakon "Hogfathera" i "Colour of Magic", televizijska kuća Sky One u produkciji The Moba ekranizira i knjigu Terryja Pratchetta "Going Postal".

Dvodjelna televizijska adaptacija prikazivat će se krajem svibnja na Sky One HD programu.
Radnja 33. romana iz Discworld svemira vrti se oko prevaranta Moista von Lipwiga koji se, nakon što preživi vješanje, zapošljava kao poštar u Ankh-Morporku. Oživljavajući poštanski, sustav Moist otkriva da su njegovi prethodnici umrli u neobičnim okolnostima, a dugo zaboravljena (i golubljim izmetom prekrivena) pisma dobila su život…
Engleski glumac Richard Coyle, najpoznatiji hrvatskoj publici po ulozi u seriji "Parovi", preuzeo je ulogu Moista, a Charles Dance glumi plemića Havelocka Vetinarija. U ostalim ulogama pojavljuju se Claire Foy, David Suchet i Andrew Sachs.
Kao što je običaj za produkciju The Moba, snimanju u Budimpešti pridružila se i nekolicina obožavatelja u ulogama statista. Trailer "Postala" nedavno je osvanuo na internetu, a možete ga pogledati ovdje.