pirates_of_the_carribean_4_100Prije pola godine je izašao prvi teaser u kojem kapetan Jack Sparrow priča o nadolazećem četvrtom filmu Pirates of the Carribean, a ovih dana nas je ugodno obradovao prvi pravi trailer koji otkriva da su glasine o potrazi za fontanom mladosti ipak istinite.

pirates_of_the_carribean_4_250Prije pola godine je izašao prvi teaser u kojem kapetan Jack Sparrow priča o nadolazećem četvrtom filmu Pirates of the Carribean, a ovih dana nas je ugodno obradovao prvi pravi trailer koji otkriva da su glasine o potrazi za fontanom mladosti ipak istinite.

Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, četvrti je nastavak fantastične priče o piratu Jacku Sparrowu, kapetanu gusarskog broda Black Pearla. Kao što i pristaje, u novoj avanturi, Jack će opet krenuti u potragu za nečim čime bi prevario smrt i nastavio nesmetano ploviti po svim sedam morima, no kao što je za očekivati, na njegovom putu će se naći fantastična bića poput zombija, sirena, pa čak i zloglasnog Crnobradog. Film u američka kina izlazi u svibnju iduće godine, a u naša kina bi također trebao doći u tom periodu.