Nakon najave da se ukida fantasy serija save_seeker.jpgLegend of the Seeker" prema romanima Terryja Goodkinda, fanovi su organizirali peticiju da spase seriju. save_seeker.jpgNakon najave da se ukida fantasy serija "Legend of the Seeker" prema romanima Terryja Goodkinda, fanovi su organizirali peticiju da spase seriju.

Serija nastala prema epic fantasy serijalu The Sword of Truth ukinuta je nakon 2 sezone i 44 nastavka. Obožavatelji to nisu najbolje primili i organiziraju razne pothvate da spase seriju i pronađu joj "novi dom".
Marljivi fanovi potpisuju peticiju, trendaju #LegendoftheSeeker na Twitteru, skupili su novac za objavljivanje reklame u popularnom časopisu Variety (vidi: lijevo) i nastavljaju s primanjem donacija za daljnje projekte, pišu mailove Ellen Degeneres da primi glumicu Bridget Regan u svoj talk-show, a broj neobičnih i maštovitih metoda za spas serije raste iz dana u dan.
Ako želite saznati više o akciji za spašavanje serije ili joj se želite pridružiti, posjetite službenu stranicu SaveOurSeeker.com.