bronn-tyrion-dubrovnikNedugo nakon što je osvojio Emmyja za najbolju sporednu ulogu u seriji Igra prijestolja, Peter Dinklage se vratio ulozi Tyriona – i to u Dubrovniku.

bronn-tyrion-dubrovnikNedugo nakon što je osvojio Emmyja za najbolju sporednu ulogu u seriji Igra prijestolja, Peter Dinklage se vratio ulozi Tyriona – i to u Dubrovniku.

Očekivali smo puno fotografija sa snimanja druge sezone Game of Thronesa u Dubrovniku i nismo se razočarali. Snimanje, koje je počelo ovaj tjedan, revno prate fotografi i bilježe gotovo svaku scenu u najsitnije detalje.

Ulica Sv. Dominika je doživjela transformaciju a na snimanju je bilo i puno konja koji su kamionom dovezeni iz Engleske. Konačno smo imali priliku vidjeti i Petera Dinklagea, jednu od zvijezda serije, koji tumači ulogu kraljevog namjesnika Tyriona, tek pristiglog u prijestolnicu.

Kao što možete vidjeti u ovoj odličnoj galeriji, njegov kolega Jerome Flynn u ulozi plaćenika Bronna također se pojavio na tržnici. Naravno, viđeno je i puno Lannisterske straže, kao i Zlatnih plašteva (te Giuliano koji ispija kavicu).

Uskoro možemo očekivati i druga velika lica, Lenu Headey koja glumi kraljicu Cersei i Emiliu Clarke (koja je navodno već u Hrvatskoj, ali obilazi Split i okolicu).

Šteta što snimanje u Sjevernoj Irskoj nije ovoliko eksponirano jer umiremo od znatiželje kako izgledaju Davos, Melisandre i Stannis u svojim kostimima. Jedino što imamo je ovaj slide show sa YouTubea.