Battleship-PosterPogledajte trailere za Battleship, Man in Black 3, ParaNormanG.I. Joe Retaliation i Game of Thrones.

Battleship-PosterPogledajte trailere za Battleship, Man in Black 3, ParaNorman, G.I. Joe Retaliation i Game of Thrones.

Battleship je ekranizacija popularne stolne igre potapanja brodova, ali s njom ima zajedničkog kao što Pirati s Kariba imaju sa tematskim parkom. Redatelj Peter Berg zapaprio je priču tako da se potapanja američke flote igraju vanzemaljci. Glavne uloge tumače Alexander Skarsgård, Liam Neeson i Rihanna, a film ćete u kinima moći pogledati u svibnju iduće godine.

    

 

Man in Black 3 se vraća nakon 10 godina odsustva. Agent J (Will Smith) se mora vratiti u 60-e da pomoću mlađeg Agenta K (Tommy Lee Jones i Josh Brolin) spasi Zemlju. Ako film ne bude dobar, barem će biti u 3D-u a uz producenta Stevena Spielberga krivit ćemo i redatelja Barry Sonnenfelda koji je režirao i MiB 2. Film također izlazi u svibnju.

 

 

ParaNorman je stop-motion animirani film od tvoraca Coraline o dječaku koji vidi mrtve (da, znam). Za razliku od Šestog čula, ovdje se uz duhove pojave i zombiji, tako da Norman više nije jedini u gradu s darom gledanja mrtvih. Borba protiv zombija počinje u kolovozu 2012. godine.

 

G.I. Joe Retaliation je nastavak na Rise of Cobra u kojem dobivamo glumačko pojačanje u vidu Bruce Willisa i Dwayne “The Rock” Johnsona umjesto Marlona Wayansa i sličnih. Channing Tatum je i dalje u glavnoj ulozi, a film koji izlazi u lipnju režira Jon Chu.

 

Game of Thrones je lansirao drugi trailer za novu sezonu pod nazivom Cold Winds. Uz jezivi monolog Stannisa možemo vidjeti neke nove kadrove iz serije koju očekujemo u travnju iduće godine. Usput vam možemo javiti i da je snimanje službeno završeno, te da je serija krenula u montažu.