tomb-raider-reboot-olivia-wilde-100Bez štambilja i potpisa, na stolu se pojavila vijest o rebootu Tomb Raidera, filmskog naslova temeljenog na računalnoj igri istog naziva, zapravo njenom glavnom liku Lari Croft.

tomb-raider-reboot-olivia-wildeBez štambilja i potpisa, na stolu se pojavila vijest o rebootu Tomb Raidera, filmskog naslova temeljenog na računalnoj igri istog naziva, zapravo njenom glavnom liku Lari Croft.

Bez naročitog iznenađenja, novi Tomb Raider trebao bi biti ozbiljan film mračnijeg pristupa, stoga se trenutno radi na potrazi za kompletnom ekipom, uključujući i scenarista, koji bi osmislili nov uspješan blockbuster.

Ono najzanimljivije je uloga Lare, a iskrsnulo je novo ime u usponu popularnosti – Olivia Wilde. Već sada vlada opsjednutost važnim pitanjem o veličini grudi, uskosti struka i oblosti stražnjice, ali Wilde je kroz seriju Dr. House i film Tron: Legacy demonstrirala dovoljno glumačko-tjelesnih sposobnosti za iznijeti lik Lare u ozbiljnijem, uz malo sreće i kvalitetnijem, ruhu no što su to učinili s Angelinom Jolie.