benjamin_button_poster.jpgOd sutra se u kinima počinju prikazivati dvije zanimljive i nadasve neobične priče, odnosno – dva fantastična filma.

Priče za laku noć (Bedtime stories) komedija je s Adamom Sandlerom u kojem on glumi hotelskog majstora. Njegov se život drastično mijenja kad otkrije da bajke koje priča nećacima prije spavanja postaju stvarnost. Uz Sandlera u filmu glume i Keri Russell, Courteney Cox i Guy Pearce. Ovu obiteljsku komediju režirao je Adam Shankman.

Neobična priča o Benjaminu Buttonu (The Curious Case of Benjamin Button) je film za koji ste već sigurno čuli. 13 nominacija za Oskara i usporedbe s Forrestom Gumpom bi uz priču s Bradom Pittom i Cate Blanchett trebale biti dovoljan razlog da se uputite u kino. Pitt glumi naslovnog Benjamina Buttona koji je rođen u neobičnim okolnostima i stari unatrag. Rođen kao starac, s vremenom postaje sve mlađi, dok ne umre kao beba. Sa svojih 50 godina zaljubljuje se u 30-godišnjakinju (Cate Blanchett) i njihova se veza razvija u doslovno suprotnom smjeru.