joss-whedon-comic-con.jpgRedatelj Joss Whedon na Comic-Conu je potvrdio da će režirati “The Avengers” te napomenuo da trenutno radi na prepravljanjima scenarija. Objavljena su i nova imena glumaca vezanih uz film.

avengers-cast.jpg

Redatelj Joss Whedon na Comic-Conu je potvrdio da će režirati “The Avengers” te napomenuo da trenutno radi na prepravljanjima scenarija. Objavljena su i nova imena glumaca vezanih uz film.

Fanovi su se nadali da će Jeremy Renner, glumac nominiran za Oscara u filmu Hurt Locker glumiti Hawkeyea. Ovog vikenda Whedon je i službeno potvrdio da će glumac utjeloviti vrhunskog strijelca. Ovo će biti prva igrana verzija tog lika koji se trebao pojaviti još u Iron Man 2 filmu, ali se od toga odustalo.
Druga velika objava oko glumačke postave je da Mark Ruffalo preuzima ulogu Hulka od Edwarda Nortona. Nije jasno zašto je Marvel smijenio Nortona za kojeg su fanovi rekli da je odradio odličan posao, a i sam je glumac izrazio želju da ponovi ulogu.
Ostatak glumačke postave u filmu je nepromijenjen tako da će Robert Downey Jr. glumiti Iron Mana, Chris Evans prvog Avengera Captaina Americu, Chris Hemsworth boga Thora a Samuel L. Jackson agenta Nicka Furyja.