frank-miller-daredevil-born-againPročitajte nekoliko novosti o snimanju Daredevil reboota, novom 3D Man in Black filmu i nastavku Trona i saznajte tko je uključen u te projekte.

frank-miller-daredevil-born-againPročitajte nekoliko novosti o snimanju Daredevil reboota, novom 3D Man in Black filmu i nastavku Trona.

U srijedu je objavljen reboot filma Daredevil iz 2003. Godine s Benom Affleckom, Jennifer Garner i Colinom Farrellom u glavnim ulogama. Još ne znamo tko će biti glavni glumci, ali je objavljeno kako će jedan od scenarista/producenata iznimno popularne serije Fringe, Caleb Kane biti scenarist. Navodno će film pratiti događaje iz serije stripova Franka Millera pod nazivom ‘Born Again’.

U tim stripovima, bivša djevojka i sekretarica Matta Murdocka postaje ovisnica o heroinu, te za drogu izdaje pravi identitet Daredevila. Ta informacija stiže do Daredevilovog glavnog neprijatelja, Kingpina, koji tu informaciju koristi za uništavanje Matta Murdocka. Born Again dolazi od trenutka kada se Murdock oporavi te trijumfira protiv Kingpina. Koliko će radnja filma precizno pratiti storyarch stripa ćemo vidjeti za par godina.

Još jedan film koji je dobio scenarista je i neimenovani nastavka Trona. David DiGilio, scenarist serija Eight Below i Traveler, pristao je stvoriti priču za nastavak popularnog i vizualno ekstatičnog filma iz 2010. Mnogo toga ovisi o uspjehu nadolazeće animirane serije Tron Uprising koja se počinje emitirati sljedeće godine.

men_in_black_3d_set

Ovih dana internet je pun videa sa seta novog nastavka filma Men in Black.  U filmu glume već dobro nam poznati Will Smith te Tommy Lee Jones. U novom nastavku pridružuju im se Alice Eve, Emma Thompson i Josh Brolin. Režiser je ostao Barry Sonnenfeld koji je zaslužan za prva dva filma dok scenarij potpisuje Ethan Cohen. U ulozi izvršnog producenta ponovno se pojavljuje Steven Spielberg koji je ovih dana svakom filmu izvršni producent. Film se snima i prikazivat će se u 3D-u.