incredible-hulk-poster-big.jpgOvog četvrtka u hrvatskim kinima kreće prikazivanje novog Marvelovog filma "Nevjerojatni Hulk". Film nije izravno vezan uz Ang Leeov film iz 2003. godine jer je Marvel htio drugačiji ugođaj.

Glavne uloge u filmu tumače Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth i William Hurt, a režirao ga je Louis Leterrier (The Transporter, Danny the Dog).

Ovaj film o Hulku prati Brucea Bannera (Edward Norton) koji bježi od generala Rossa (William Hurt) i pokušava naći lijek za svoje stanje. Emil Blonsky, koji je u stripu bio KGB agent, u filmu je samo vojnik (glumi ga Tim Roth) koji si ubrizga injekciju punu gama-radijacije. To ga pretvara u Abominaciju, čudovište slično Hulku. Kad otkrije da se ne može vratiti u ljudski oblik, odluči se osvetiti Banneru.

Film je u američkim kinima izašao još prošli mjesec i pokupio uglavnom pozitivne kritike. Najviše se hvalio laganiji i zabavniji pristup filmu što je nedostajalo Leeovoj verziji. Kako to izgleda, pogledajte na službenoj stranici gdje možete vidjeti trailer filma.