x-men-wolverine.jpgDok traje potraga za redateljem nastavka filma o X-Men mutantu Wolverineu, za “Sudar Titana” već je pronađen čovjek koji bi od filma mogao stvoriti franšizu.

wolverine-clash.png

Dok traje potraga za redateljem nastavka filma o X-Men mutantu Wolverineu, za Sudar Titana” već je pronađen čovjek koji bi od filma mogao stvoriti franšizu.

 

Jonathan Liebesman, redatelj publici poznat uglavnom kao otac loših filmova Darkness Falls, The Killing Room i The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning upravo je izabran da snimi nepotreban nastavak priče o grčkom junaku Perzeju. Novi “Clash of the Titans” mogao bi predstaviti i ostatak bogate grčke mitologije, ali se pitamo u kakvom svjetlu? Hoće li biti ostalih grčkih junaka poput Herakla ili Jasona ili pak samo novih čudovišta, ne znamo.

Iako je Hugh Jackman prije nekoliko tjedana odustao od filma Avon Man ne bi li snimio nastavak Wolverinea, redatelj još nije izabran. Izbor se ipak suzio na dva izvrsna kandidata, Davida Sladea (Hard Candy i novi Twilight Saga: Eclipse) i Darrena Aronofskog (Requiem for a Dream, The Wrestler i The Fountain na kojem je već surađivao s Jackmanom). Uzevši u obzir tijek radnje stripova i kratku scenu nakon odjavne špice prvog dijela, Wolverine se seli u Japan.