Michael_Fassbender-100Novi film Ridleya Scotta, koji je iz prequela Alienu postao zaseban projekt Prometheus, dobio je novog člana glumačke postave – Michaela Fassbendera.

Michael_FassbenderNovi film Ridleya Scotta, koji je iz prequela Alienu postao zaseban projekt Prometheus, dobio je novog člana glumačke postave – Michaela Fassbendera.

Fassbender, poznat iz filmova Inglourious BasterdsCenturion trenutno snima X-Men: First Class gdje tumači mlađu verziju Magneta. U Prometheusu se pridružuje Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) koja glumi znanstvenicu Elizabeth Shaw. Film je izvorno trebao biti još jedan nastavak u Alien serijalu ali je postao zaseban projekt nakon što je scenarist Damon Lindelof (Lost) napravio “generalku” na scenariju i nagovorio Scotta na promjene.

Potraga za još jednom protagonisticom traje, a Fox studio želi Charlize Theron ili Angelinu Jolie u projektu. H.R. Giger će pak biti uključen u vizualne aspekte filma.

Nadamo se da će nam Ridley Scott pokloniti još jedan odličan SF film jer se nakon dugog odmora od SF-a uz Prometheusa (koji izlazi sredinom iduće godine) vraća s novim Alienom i adaptacijom Huxleyevog Vrlog novog svijeta koju priprema s Leonardom DiCapriom.

Magneto-Michael-Fassbender