maisie3.jpgStranica Valyrian Steel, koja proizvodi replike mačeva iz serijala Pjesme leda i vatre, na svojim je stranicama prikazala nekoliko fotografija mlade glumice Maisie Williams koja će u nadolazećoj seriji “Igra Prijestolja” glumiti Aryu Stark kako vježba s replikom mača Igle.

maisie3.jpgStranica Valyrian Steel, koja proizvodi replike mačeva iz serijala Pjesme leda i vatre, na svojim je stranicama prikazala nekoliko fotografija mlade glumice Maisie Williams koja će u nadolazećoj seriji “Igra Prijestolja” glumiti Aryu Stark kako vježba s replikom mača “Igle”.

Baš kao i lik koji tumači, Maisie drži mač lijevom rukom. Iglu joj je poklonio sam George R.R. Martin koji trenutno pregledava snimke s audicija za seriju.
Nakon što je pilot “Igre Prijestolja” odobren, došlo je do određenih izmjena pa je ulogu Catelyn Stark umjesto Jennifer Ehle preuzela Michelle Fairley. Razlozi su najvjerojatnije u tome što je Ehle nedavno postala majka.
Trenutno se traži i zamjena za Tamzin Merchant koja je u pilot epizodi glumila princezu Daenerys.
Zbog promjene glumica određene će se scene iz pilota morati ponovno odraditi u lipnju, kada je zakazan nastavak snimanja u Belfastu.