jack_teaser_100.jpgDisney je iznenadio publiku Comic-Cona kratkim teaserom filma “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” u kojem se kapetan Jack izravno obraća gledateljima.

jack_teaser_stranger_tides.jpg

Disney je iznenadio publiku Comic-Cona kratkim teaserom filma “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” u kojem se kapetan Jack izravno obraća gledateljima.

Johnny Depp u koži kapetana Jacka Sparrowa opovrgava glasine da skuplja posadu za opasno putovanje u potrazi za Fontanom mladosti.
Šaljivi video ne prikazuje stvarne snimke iz filma, ali kroz njega otkrivamo da će se Sparrow i ekipa suočiti s raznim prijetnjama koje uključuju (ali nisu ograničene na) zombije, koljače, sirene i zanosnu Penelope Cruz.
Osim Penelope koja će glumiti kćer kapetana Crnobradog (Ian McShane), tu je i Sam Claflin kao zamjenski lik za ulogu “mladog mačevaoca” koju je napustio Orlando Bloom.
Srećom, osim Deppa i Geoffrey Rush ostaje u franšizi pa možemo očekivati još gusarskog nadmetanja i podbadanja. Najavljeno je i da će Keith Richards ponoviti ulogu Jackovog oca. Snimanje je u tijeku a film možemo očekivati početkom iduće godine.