I-Am-Number-Four_6-100“I Am Number Four” filmska je adaptacija istoimenog sf romana za mlade, a bavi se zbivanjima koja prate slijedeću potencijalnu žrtvu. Johna Smitha (Number Four) utjelovio je Alex Pettyfer, a režiju potpisuje D.J. Caruso (“Disturbia”).

I-Am-Number-Four_6I Am Number Four filmska je adaptacija istoimenog sf romana za mlade, a bavi se zbivanjima koja prate slijedeću potencijalnu žrtvu. Johna Smitha (Number Four) utjelovio je Alex Pettyfer a režiju potpisuje D.J. Caruso (Disturbia).

Devet tinejdžera aliena napušta svoj rodni planet Lorien, izbjegavši sudbinu svog doma uništenog najezdom zastrašujućih Mogadorianaca. Poslani su na Zemlju da žive sa svojim starateljem kojemu je povjereno da ih štiti i usmjerava dok ne uspiju razviti svoje tajne supermoći.

Prisiljeni su se neprestano seljekati jer ih Mogadorianci nemilosrdno nastavljaju proganjati nastojeći ih usmrtiti i pritom im oduzeti posebne ogrlice čija svrha nije razjašnjena. Nažalost, upravo se to dogodilo već trima od devetoro tinejdžera aliena…

Prikazivanje filma u hrvatskim kinima počinje 31. ožujka, a trailer pogledajte ispod: