tekkenteaserposter.jpgNakon filma DOA: Dead or Alive, bilo je samo pitanje vremena kada će uspješni serijal borilačkih igara Tekken preći na veliko platno. Radnja filma će pratiti Jina Kazumu (John Foo) koji se želi riješiti demona koji mu izjeda dušu (ovdje ne pričamo o metaforama).

U ne tako dalekoj budućnosti, 30 godina od sada, svjetski su ratovi uništili veliki dio civilizacije. Preostalim teritorijem više ne upravljaju vlade, već moćne korporacija. Najsnažnija od svih je Tekken, koja organizira turnire u borbama do smrti kako bi umirila mase. Pobjednik turnira dobiva vječitu slavu i bogatstvo. Ulični borac Jin Kazuma želi osvetiti majku, za čiju smrt optužuje vođu Tekkena – Heihachi Mishimu. Zna da je jedini način da mu se približi prijava i pobjeda na turniru…

Prilično standardna radnja za jedan borilački film, no možemo očekivati i puno demonskih borbi koje bi mogle osvježiti dinamiku.

Većina likova iz serijala igara će se pojaviti i na filmu, uključujući i Miguel Caballero Roja koji treba debitirati u Tekkenu 6. Od poznatijih glumaca možemo izdvojiti jedino Holly Marie Combs (Začarane). Film koji režira Dwight H. Little moći ćete u kinima pogledati ove jeseni.