comic-con-logoVeliki San Diego Comic-Con je završio. Nije bilo velikih ekskluziva, ali su otkriveni neki detalji oko iščekivanih filmova, ali i najavljeni novi projekti. Saznajte što je razotkriveno!

avengers-comicconVeliki San Diego Comic-Con je završio. Nije bilo velikih ekskluziva, ali su otkriveni neki detalji oko već poznatih filmova, ali i najavljeni novi projekti. Saznajte što je razotkriveno!

“Prometej” u 3D-u

Na Comic-Conu su Damon Lindelof i Charlize Theron, pisac te glumica u najnovijem projektu Ridleyja Scotta “Prometeju”, pričali o spomenutom filmu te o tome da će biti snimljen u 3D-u.

S obzirom da će “Prometej” biti mračan sam po sebi, javlja se pitanje kako će 3D utjecati na sliku. Lindelof i Theron su uvjerili pristune da je Scott snimao film isključivo s 3D efektom na umu, te da će vidljivost biti izvrsna. Također su napomenuli da je mnogo truda uloženo u to da set ne bude CGI, već ručno izgrađen koliko je to bilo moguće, što samo po sebi ublažava strahove od premračne slike.

Film izlazi 8.6.2012., kad ćete se i sami moći uvjeriti koliko je 3D Scottu pošao za rukom. prometheus-official-image

 Hugh Jackman objavio tko će biti negativac u filmu “The Wolverine”

Još jedna vijest s Comic-Cona jest da će u sljedećem Wolverine filmu, za sad jednostavno naslovljenom “The Wolverine”, glavni negativac biti Srebrni samuraj, lik poznat fanovima stripa.

Vijest je objavio sam Jackman pojavivši se nenadano na Comic-Conu. Ujedno je obznanio da će snimanje krenuti u desetom mjesecu, te da se iznimno veseli scenariju koji je pripremio Chris McQuarrie.

Snima se film o Voltronu

Objavljeno je da će nezavisni producentska kuća Relativity Media snimiti igrani film temeljen na popularnom crtiću iz 80-tih, “Voltron: Defender of the Universe”.

Detalji su trenutno nepoznati, no Relativity Media ima dobar pedigre. Radi se o mladoj kući koja je sudjelovala u izradi filma kao što su “3:1 za Yumu”, “Hancock”, “Zombieland”, “Društvena mreža” i ovogodišnji “Cowboys & Aliens”.

Rise of the Planet of the Apes trailer

Dok su raniji traileri bili više usmjereni na odrastanje inteligentnog majmuna Ceasara (glumi ga Andy Serkis), onaj prikazan na Comic-Conu otkriva dobar dio finalnog čina filma u kojem majmuni dižu pobunu i kaos. Foršpan ipak otkriva previše, tako da u njemu saznajemo i sudbinu jednog od glavnih likova. To ipak ne bi trebao biti preveliki šok, jer je ostatak serijala baziran na premisi da mamuni vladaju planetom.

“Osvetnici” posteri

Objavljeni su posteri za nadolazeći superherojski ep “Osvetnici” u režiji Jossa Whedona.

Posteri predstavljaju glavne likove, te nam daju prvi pogled na to kako Mark Rufallo izgleda kao Hulk, uz detalje na posterima kojima se otkrivaju pozadinske priče nacrtanih superheroja.

Kuriozitet samih postera je u tome da, ako ih spojite zajedno, dobijete jedan veliki neprekinuti poster. Zgodan detalj.

avengers-full

Lost “izbačena scena”

Godinu dana nakon završetka prikazivanja serije Lost, Lindelof i Cuse su se našalili na vlastiti račun i predstavili “izbačenu scenu” iz prve sezone koja potvrđuje da su čitavu priču planirali od početka.

Foršpan za “Knights of Badassdom”

U slučaju da niste vidjeli, preporučamo foršpan za film “Knights of Badassdom”.

Radi se o grupi LARP-era koji slučajno tijekom jedne partije prizovu sukubusicu. Ako vam zaplet sam po sebi nije dovoljan, vrijedi napomenuti da su u glavnim ulogama Summer Glau, Ryan Kwanten, Peter Dinklage, Steve Zahn i Danny Pudi.

Poslastica za sve LARP-ere, geekove i one koji se tako osjećaju.