daniel-craig-cowboys-aliens.png Redatelj Jon Favreau na Comic-Conu je pričao o svom novom filmu Cowboys and Aliens koji je inspiriran istoimenim stripom. U filmu Harrison Ford i Daniel Craig glume oca i sina kauboje koji se bore protiv neočekivane prijetnje iz svemira.

daniel-craig-cowboys-aliens.pngRedatelj Jon Favreau na Comic-Conu je pričao o svom novom filmu Cowboys and Aliens koji je inspiriran istoimenim stripom. U filmu Harrison Ford i Daniel Craig glume oca i sina kauboje koji se bore protiv neočekivane prijetnje iz svemira.

Iako je snimanje počelo prije nešto više od mjesec dana Favreau je počastio publiku kratkom snimkom koja prikazuje Craigovog lika koji je ranjen smješten u zatvor. Ford pregovara sa šerifom oko njegova života, a onda snimka naglo prelazi u SF sa svemirskim brodovima koji napadaju gradić i izazivaju pomutnju. Craigov lik pomoću futurističke narukvice ruši jedan od brodova i kimne Fordu.

Ostale uloge u filmu tumače Olivia Wilde, Sam Rockwell, Clancy Brown i Paul Dano a za scenarij je zadužen trojac  Kurtzman, Orci i Lindelof. Kauboji i svemirci izlaze u kinima krajem srpnja iduće godine.