Adrianne-Palicki-100Nakon niza pokušaja da se Wonder Woman učini serijalom, NBC je odobrio pilot režiseru Davidu E. Kelleyu, a ulogu Wonder Woman igrati će Adrianne Palicki, najpoznatija po Friday Night Lights.

Adrianne-PalickiNakon niza pokušaja da se Wonder Woman učini serijalom, NBC je odobrio pilot režiseru Davidu E. Kelleyu, a ulogu Wonder Woman igrati će Adrianne Palicki, najpoznatija po Friday Night Lights.

Radnja se bavi dvostrukim životom superjunakinje Wonder Woman, ali bi, prema riječima autora, serija trebala biti u ozbiljnijem, realističnijem tonu koji danas postaje očiti standard prezentacije superheroja. Tome u prilog potvrđuje objašnjenje da je prvotno scenarij tako i zamišljen, težeći tome da se odmakne od comic ili trash feela.

No, s obzirom na razne sporedne informacije koje kruže, postoji i mogućnost da se radi o veoma lošem scenariju, a drugi veći faktor koji potiče na skepsu su upravo dva angažmana – redatelj i glumica. Iako se glumica pojavljivala u karakterno čvrstim ulogama, sumnja se u njenu mogućnost da progura jednog akcijskog heroja, a problem po pitanju redatelja je njegov neangažman u akcijskim naslovima uopće. Naime, svi njegovi radovi u potpunosti su odvjetničkog karaktera, od Ally McBeal do Boston Legal. Vrijedi pričekati.