spideyannounce1.jpgNedugo nakon odluke o gašenju serijala Spider-Man zbog povlačenja redatelja Sama Raimija, najavljen je reboot s novim redateljem i drugačijom glumačkom postavom. Danas je objavljeno tko će preuzeti ulogu Petera Parkera…

spideyannounce1.jpgNedugo nakon odluke o gašenju serijala Spider-Man zbog povlačenja redatelja Sama Raimija, najavljen je reboot s novim redateljem i drugačijom glumačkom postavom. Danas je objavljeno tko će preuzeti ulogu Petera Parkera.

Mladi glumac koji je stekao povjerenje redatelja Marka Webba da bude idući Spider-Man jest Andrew Garfield, poznat po nedavnoj ulozi u Imaginariumu Doctora Parnassusa.
Scenarij za još neimenovani filma piše James Vanderbilt, a rečeno je da će tema biti suvremena i mračnija, ali uz klasičnu priču o balansiranju između novootkrivenih super-moći i svakodnevnih ljudskih problema.
Garfield je za ulogu pretekao zanimljivu gomilu glumaca kao što su Jamie Bell (Flags of Our Fathers), Anton Yelchin (Star Trek), Aaron Johnson (Kick-Ass), Logan Lerman (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) i Alden Ehrenreich (Tetro). Snimanje filma počinje u prosincu, a u kinima bi mogao biti već iduće godine, naravno u 2-D i 3-D tehnici.