sarakon2010.jpgS oduševljenjem prenosimo vijest kako je stiglo vrijeme da i naši susjedi održe svoju prvu SF konvenciju, i to u Sarajevu 1.8.2010. Konvencija će biti održana u Domu mladih Skanderija. Riječ je o prostoru velike sale, backstage-u, a po mogućnosti/potrebi i amfiteatru. sarakon2010.jpg

S oduševljenjem prenosimo vijest kako je stiglo vrijeme da i naši susjedi održe svoju prvu SF konvenciju, i to u Sarajevu 1.8.2010. Konvencija će biti održana u Domu mladih Skanderija. Riječ je o prostoru velike sale, backstage-u, a po mogućnosti/potrebi i amfiteatru.
SASFC će ponuditi sve ono što smo navikli viđati i na domaćem terenu počevši od zanimljivih gostovanja respektabilnih gostiju iz regije i svijeta, pa sve do različitih edukativno/zabavnih sadržaja vezanih u SF tematiku.
U glavnoj Sali Doma mladih biti će postavljeni štandovi na kojima će se predstaviti lokalni izdavači i svi potencijalni partneri – proizvođači tehničkih uređaja koju koriste ljubitelji SF-a (za gledanje filmova ili igranje kompjuterskih igrica) i slično, kao i ostale regionalne SF udruge. Svi zainteresirani su više no dobrodošli da predlažu svoj program i ostvarenja. Službenu stranicu konvencije možete posjetiti ovdje, a u kalendaru možete pročitati okvirni program sutrašnjeg zbivanja.