3Zmaj2010Naviru malobrojne informacije o organiziranju sljedećeg Rikona, a osim što znamo da će biti održan u Rijeci, poznat je i termin, vikend 8. – 10. listopada. Službena stranica organizatora, udruge 3. zmaj, također prenosi da će konvencija zasjesti u zgradi Filozofskog fakulteta, u novom riječkom kampusu.

3Zmaj2010Naviru malobrojne informacije o organiziranju sljedećeg Rikona, a osim što znamo da će biti održan u Rijeci, poznat je i termin, vikend 8. – 10. listopada. Službena stranica organizatora, udruge 3. zmaj, također prenosi da će konvencija zasjesti u zgradi Filozofskog fakulteta, u novom riječkom kampusu.

Iako je Rikon oduvijek pored edukativnog pružao i pregršt zabavnog sadržaja, organizacija smještaja je ovog trenutka upitna pa organizatori preporučuju sljedeća rješenja: Dom crvenog križa, Omladinski hostel ili TZ Grada Rijeke. Na ponuđenim poveznicama možete zatražiti dodatne informacije, ali i slati konkretne upite za smještaj.

Udruga “3. zmaj” osnovana je 3. svibnja 2005. godine u Rijeci, a cilj je poticanje kreativnosti i mašte poklonika raznih pravaca fantastike. Kako je izgledao jedan nedavni Rikon, pogledajte u galeriji fotografija iz 2009.