plakatDonosimo vam dvije novosti vezane uz Sekciju za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prva je najava slijedećeg predavanja koje će zapravo biti okrugli stol u organizaciji Pathfinder Societya, a druga je ta da je konačno otvoren SRP forum.

plakatDonosimo vam dvije novosti vezane uz Sekciju za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prva je najava slijedećeg predavanja koje će zapravo biti okrugli stol u organizaciji Pathfinder Societya, a druga je ta da je konačno otvoren SRP forum.

Forum se nalazi na srp.com.hr, a na njemu možete pronaći sve novosti vezane uz Sekciju, sudjelovati u njenom radu te se družiti sa ostalim ljubiteljima roleplayinga i srodnih igara.

Predavanje će se pak održati u četvrtak, 26.01.2012. s početkom u 19 sati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Biti će okrugli stol sa temom GM-anja u organized playu Pathfinder Societya. Po riječima voditeljice:

Originalna poanta je zapravo da skupimo ljude koji GMaju za Pathfinder Society da napravimo predavanje/radionicu na kojoj bi mogli porazgovarati o problemima i dojmovima sa sessiona i u sklopu toga bi onda prošli sve bitno pri pripremi scenarija i sessiona. To nije predavanje općenito o GManju nego baš vrlo konkretno o GManju scenarija za Pathfinder Society