ognjenimac.jpgUz početak nove sezone, 24. veljače održana je i godišnja skupština Udruge koja je bez sumnje najzaslužnija po pitanju razvijanja LARP-a u Hrvatskoj. Osim što je izabrano novo vodstvo, vođeni su razgovori o daljnjem djelovanju i jubilarnom Maksimiru 25, koji će se održati 6. ožujka 2010. godine.

ognjenimac.jpgUz početak nove sezone, 24. veljače održana je i godišnja skupština Udruge koja nesumnjivo najzaslužnija po pitanju razvijanja LARP-a u Hrvatskoj. Osim što je izabrano novo vodstvo, vođeni su razgovori o daljnjem djelovanju i jubilarnom Maksimiru 25, koji će se održati 6. ožujka 2010. godine.

Iako se detalji tiču izrazito članova, predsjedništvo je imalo potrebu javno zahvaliti svim ne-članovima koji su prošle godine sudjelovali u redovnim događajima. Njihova misija treba krenuti dalje pa ove godine gaze velikim koracima u daljni razvoj i unaprijeđenje, te se pripremaju na još bolje i zanimljivije događaje. Uz stalne Maksimir LARP-ove, tu su i veliki (višednevni) događaji. Udruga poziva sve na veliki događaj Jaska 5 koji će se održati u drugoj polovici svibnja. Više informacija o događaju možete pronaći na službenom forumu. Pogledajte još jednu novost, promo video s Maksimira 24.