magic_thegathering.jpgUdruga "Albus" poziva na slobodnu igru ovog popularnog kartaškog giganta. Igra će se odvijati ovisno o broju zainteresiranih sudionika, ali i dostupnih deckova. Ukoliko ste zainteresirani, pojavite se u službenim prostorijama nadolazećeg petka i subote (19. i 20.06.) od 19 sati. Poziv na ‘Magic: The Gathering’ okuplja igrače u službene prostorije Udruge, i to na adresi Hrvatski trg 5 u Pazinu.

Za nešto više o igri morat ćete zagaziti u vremeplov i podesiti destinaciju na 15 godina unatrag. Upoznali biste Richarda Garfielda, profesora matematike koji vrlo vjerojatno ni sam nije bio svjestan koliku će slavu donijeti dobri odnosi s jednom od vodećih američkih tvrtki ovog sektora, Wizards of the Coast. Nije mnogo vremena proteklo dok profesorova briljantna ideja nije ugledala svjetlost koja i danas ne vidi zalazak na horizontu.

Napominjemo da Albus "stoluje" u Pazinu, a promovira se kao udruga za istraživanje i promicanje znanstvene fantastike, fantastike, mitologije i alternativnih znanosti.  Poznata je u širokim krugovima, počevši od zaljubljenika u znanstvenu fantastiku i fantastiku, pa do sugrađana koje nerijetko privuče interes za organizirana okupljanja.