jasna-held.jpg"Ljeto u knjižnici" je program Gradske knjižnice Poreč posvećen djeci i odraslima, a  cilj mu je obogaćenje i kvalitetno provođenje slobodnoga vremena najmlađih tijekom dugih ljetnih praznika. Upravo u ovoj knjižnici susrećemo gostovanje jedne (ako ne i jedine) profesionalne pripovjedačice u Hrvatskoj, Jasne Held. jasna-held.jpg

"Ljeto u knjižnici" je program Gradske knjižnice Poreč posvećen djeci i odraslima, a  cilj mu je obogaćenje i kvalitetno provođenje slobodnoga vremena najmlađih tijekom dugih ljetnih praznika. Upravo u ovoj knjižnici susrećemo gostovanje jedne (ako ne i jedine) profesionalne pripovjedačice u Hrvatskoj, Jasne Held.
Gradska knjižnica Poreč poziva sve zainteresirane na trodnevno gostovanje, od utorka, 17. do četvrtka, 19. kolovoza. Knjižnicu možete posjetiti i na internetu, www.knjiznicaporec.hr.
Jasna Held je rođena u Dubrovniku gdje i danas živi, a ovim se zanimanjem aktivno bavi od 1994. godine nastupajući za djecu u dječjim vrtićima, osnovnim školama, kazalištima, dječjim domovima, (najvećim dijelom u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zagrebu, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Bihaću itd.)
Osim već tradicionalnih ljetnih kreativnih radionica, igraonica društvenih igara i maloga kina, novost ovogodišnjeg programa je projekt "Pričam ti priču", nastao kako bi djeci na igriv način, ulaskom u svijet pripovijedanja, i to na više jezika (hrvatski, talijanski, engleski, albanski i na čakavskom dijalektu), omogućiti razvijanje interesa za čitanje i učenje drugih stranih jezika te time vrednovali i gajili multikulturalnosti kao životni prostor za kulturnu interakciju.  

Program

Utorak 17. kolovoza

 

10.00

Dječji odjel Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 4

Utorak 17. kolovoza

 

12.00

Dječji kamp Vrsar (pokraj Osnovne škole)

Srijeda 18. kolovoza

 

10.00

Červar-Porat, društvena prostorija (prostor ambulante Červar-Porat)

Srijeda 18. kolovoza

(za odrasle!)

20.00

Neptunov hram, Poreč

Četvrtak 19. kolovoza

 

10.00

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, M. Gioseffi 2

Četvrtak 19. kolovoza

 

12.00

Dječji kamp Poreč  (Gradsko kupalište)