fljv2010.jpgI ove godine, 25. 6. 2010., Pučko otvoreno učilište Ogulin organizirat će Frankopanske ljetne večeri, multikulturalni festival u sklopu kojega će u prostorima Frankopanskog kaštela i Atrija hotela Frankopan biti održane brojne kazališne predstave uključujući i susret s glazbenim i plesnim umjetnicima u produkcijama iz Hrvatske i inozemstva.  fljv2010.jpg

I ove godine, 25. 6. 2010., Pučko otvoreno učilište Ogulin organizirat će Frankopanske ljetne večeri, multikulturalni festival u sklopu kojega će u prostorima Frankopanskog kaštela i Atrija hotela Frankopan biti održane brojne kazališne predstave uključujući i susret s glazbenim i plesnim umjetnicima u produkcijama iz Hrvatske i inozemstva.  
Ovo je 5. obljetnica organiziranja dotične manifestacije, a kao što smo najavili u uvodu, počinje 25. lipnja (na Dan državnosti RH) i trajat će tijekom četiri vikenda sve do 18. srpnja. Program će se održati na brojnim lokacijama u gradu Ogulinu: ljetnoj pozornici u Frankopanskom kaštelu, crkvi sv. Križa, atriju hotela Frankopan, Trgu hrvatskih rodoljuba, Parku kralja Tomislava i jezeru Sabljaci. Više informacija i satnicu možete pročitati na službenoj stranici učilišta u Ogulinu, a sve skupa se odvija pod pokroviteljstvom Grada Ogulina.