Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Hitlerov tjelohranitelj

Autor: Tenush

rochus-mischRochus Misch (93), jedini živi tjelohranitelj nacističkog vođe Adolfa Hitlera, odustao je od odgovaranja na pristiglu poštu obožavatelja diljem svijeta zbog starosti i zdravstvenih problema. Njemačkim medijima je rekao da pisma stižu iz Koreje, Tennesseea, Finske i Islanda, te da ni u jednom pismu nije bilo ružnih riječi. Za Mischa se vjeruje da je posljednji preživjeli čovjek koji je vidio Hitlera i rukovao se s Josephom Goebbelsom.

misch_odora

 

 

 

Bio je Oberscharführer u 1. SS diviziji Leibstandarte SS te je od 1940. do 1945. radio kao dostavljač, tjelohranitelj i telefonski operater za Adolfa Hitlera. Bio je i svjedok otkrića tijela Eve Braun i Hitlera nakon samoubojstva te prisutan kada je Goebbels otrovao svoju djecu. Na kraju rata u Europi bio je u Hitlerovom bunkeru u Berlinu, a Rusi su ga zarobili u blizini bunkera i devet godina je proveo u radnom logoru. Od puštanja iz sovjetskog zarobljeništva 1954. živi u Berlinu.

U prošlosti je Misch obožavateljima slao fotografije u odori sa autogramom, no više nije u toj mogućnosti i sada se pisma i paketi gomilaju u njegovom stanu. Njegovi memoari "Posljednji svjedok" objavljeni su u Njemačkoj 2008. godine i upravo se radi na njihovoj ekranizaciji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona