Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vatikan će objaviti tajne dokumente o Templarima

Autor: ns1

 

templar.jpg

Dnevnik NOVE TV je objavio ovaj prilog i vijest o otkrivenju tajnih dokumenata o Templarima.

Prije 6 godina slučajno su pronađeni dokumenti o Templarima u arhivima Vatikana. Među njima

je i važan dokument koji oslabađa vitezove templare od optužbe za herezu. Papa Klement V. 1308. godine oslobodio je Templare od optužbe za herezu, ali nakon toga Templari su već bili bez snage da ponovno uspostave svoj red. 1312. godine red je raspušten.

Tajne dokumente Vatikan planira objaviti u knjizi koja će biti tiskana u samo 799 primjeraka a prodavat će se po cijeni od 5900 eura po primjerku!

Cijeli video prilog možete pogledati na portalu NOVE TV.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona