Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

El Dorado nije samo legenda?

Autor: Nea

eldorado_googleearth.jpgNakon par stoljeća potrage i mnogo izgubljenih života finski znanstvenici mogli bi biti nadomak pronalaska Zlatnog grada, El Dorada - uz pomoć Google Eartha!
    
Zbog uvriježenih stavova da je nemoguć nastanak i razvoj civiliziranog života tako duboko u prašumi, priznati znanstvenici oduvijek su vjerovali da je El Dorado samo još jedna od mnogih legendi. Međutim, pravilni geometrijski oblici koji se prostiru na granici Brazila i Bolivije područjem širokim dvjestotinjak kilometara (vidljivi Google Earthom uz nemalu pomoć devastacije prašume), a za koje se pretpostavlja da su ostaci cesta, trgova, zgrada i mostova te izjave arheologa da je na tom mjestu živjelo oko šezdeset tisuća ljudi potresli su dosadašnje tvrdnje.

Martii Parssinen i njegov tim tim finskih znanstvenika uvjereni su da su to upravo ostaci nekog drevnog grada te su svoje otkriće objavili u časopisu Antiquity. Nama sada jedino preostaje čekati daljnji razvoj događaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona