goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Manual of The Planes

Autor: Exxar

dnd_4th_manual_of_the_planes.jpgIzašao je Manual of The Planes za četvrtu ediciju D&D-a. Prisutne su znatne razlike u odnosu na strukturu planeova izloženu u prijašnjim edicijama, s obzirom na to da su Wizardsi za četvrtu ediciju redizajnirali ovaj aspekt D&D-a.

Tako su umjesto nekih prije poznatih planeova sada na njihovo mjesto došli Feywild, Shadowfell i Elemental Chaos. Planescape fanovi će biti razočarani, no to je bilo i za očekivati s obzirom na to da su Wizardsi davno odustali od njegovog daljnjeg razvitka. A nova kozmologija je ukomponirana i u četvrtu ediciju Forgotten Realms Campaign Settinga, kako drukčije nego prigodnom katastrofom koja je poslužila za uvođenje i svih ostalih novosti četvrte edicije.

Prodajna cijena ovog hardcover izdanja je 30 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona