goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Kratas: City of Thieves

Autor: Exxar

earthdawn_kratas.jpgIzašao je Kratas: City of Thieves, sourcebook za Earthdawn. Opisuje Kratas, najveće leglo šljama Barsaivea, zemlje u kojoj se odvija igra. Sadrži detaljan opis grada, bandi i likova koje žive u njemu, ideje i hookove za avanture, te ostale korisne informacije za igru u ovome gradu.

Earthdawn je fantasy rpg koji je često bio smatran fantasy verzijom cyberpunk Shadowruna, s obzirom na istoga originalnog izdavača, dijeljenu mehaniku i neke koncepte. Primjer toga su iste rase u obje igre (human, elf, dwarf, orc, troll), te magija koja u svijetu ciklički jača i slabi tijekom milenija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona