jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Kratas: City of Thieves

Autor: Exxar

earthdawn_kratas.jpgIzašao je Kratas: City of Thieves, sourcebook za Earthdawn. Opisuje Kratas, najveće leglo šljama Barsaivea, zemlje u kojoj se odvija igra. Sadrži detaljan opis grada, bandi i likova koje žive u njemu, ideje i hookove za avanture, te ostale korisne informacije za igru u ovome gradu.

Earthdawn je fantasy rpg koji je često bio smatran fantasy verzijom cyberpunk Shadowruna, s obzirom na istoga originalnog izdavača, dijeljenu mehaniku i neke koncepte. Primjer toga su iste rase u obje igre (human, elf, dwarf, orc, troll), te magija koja u svijetu ciklički jača i slabi tijekom milenija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona