Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kratas: City of Thieves

Autor: Exxar

earthdawn_kratas.jpgIzašao je Kratas: City of Thieves, sourcebook za Earthdawn. Opisuje Kratas, najveće leglo šljama Barsaivea, zemlje u kojoj se odvija igra. Sadrži detaljan opis grada, bandi i likova koje žive u njemu, ideje i hookove za avanture, te ostale korisne informacije za igru u ovome gradu.

Earthdawn je fantasy rpg koji je često bio smatran fantasy verzijom cyberpunk Shadowruna, s obzirom na istoga originalnog izdavača, dijeljenu mehaniku i neke koncepte. Primjer toga su iste rase u obje igre (human, elf, dwarf, orc, troll), te magija koja u svijetu ciklički jača i slabi tijekom milenija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona