Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Deadlands board game

Autor: Exxar

deadlands_reloaded.jpgFirma Twilight Creations (najpoznatija po igri Zombies!!!) najavila je izdavanje igre na ploči Deadlands za lipanj 2009. Detalji trenutno nisu poznati, osim da će na razvoju sudjelovati i Shane Hensley, kreator Deadlandsa.

Deadlands je pen and paper rpg prvi puta izdan 1996. godine, a od onda je izašlo nekoliko edicija i ostalih licenciranih proizvoda poput CCG-a i igre minijaturama. Smješten u alternativnu verziju SAD-a krajem 19. stoljeća, Deadlands vješto kombinira elemente magije, horora i steampunka sa western žanrom.

Za više informacija, posjetite website izdavača Pinnacle Entertainment Group.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona