xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Vampire: The Requiem - Lords Over the Damned teaser

Autor: Exxar

vtr-ventrue_lords_over_the_damned.jpgIz White Wolfa nam dolazi teaser za nadolazeći Vampire: The Requiem clanbook - Ventrue, Lords Over the Damned. Ovo nije izvadak iz same knjige, već ogledni primjerak materijala i stila kojim je knjiga pisana.

Osim njihove tajne povijesti i ostalog fluffa vezanog uz klan Ventrue, ovaj clanbook donosi i povratak ludih Malkaviana te naravno nove merite, bloodlineove, discipline i slične opcije za kreaciju likova.

Ventrue: Lords Over the Damned će biti dostupna za oko tri tjedna, a prodajna cijena bit će 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona