Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Black Industries zatvara vrata

Autor: Exxar

bi-logo.gifBL Publishing, izdavačka grana Games Workshopa, objavili su zatvaranje svoga ogranka Black Industries, zaduženog za izdavanje Wahrammer roleplaying igara. To je "komercijalna odluka" kojoj je cilj fokusirati cjelokupnu snagu BL Publishinga na njihovu iznimno uspješnu liniju Warhammer novela, stoji u službenom priopćenju.

Iako je poznato da Games Workshopu financijski ruže baš i ne cvjetaju u zadnje vrijeme ovaj, u najmanju ruku bizaran, potez zaprepastio je sve koji su upoznati s Warhammer roleplayingom. Uspješnost šund novela na stranu, Warhammer Fantasy Roleplay (WFRP) poprilično je uspješna linija proizvoda, a nedavno objavljeni Warhammer 40k Roleplay: Dark Heresy rasprodan je u manje od mjesec dana od izdavanja. Posljednja knjiga u produkciji Black Industriesa bit će Disciples of the Dark Gods za Dark Heresy, planirana za deveti mjesec ove godine, a prije nje još će izaći Purge the Unclean i Inquisitor's Handbook također za Dark Heresy, te campaign book The Thousand Thrones za WFRP.

Sudbina WFRP-a i Dark Heresyja nakon ovog neslavnog poteza mračnija je od samog Warhammer univerzuma, no ostaje nam nada kako će licence za WFRP i Dark Heresy moći otkupiti neka druga izdavačka kuća, jer bi bilo naprosto glupo od BL Publishinga da to ne omoguće.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona