Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mutants and Masterminds planovi za 2008.

Autor: Exxar

mutants_masterminds.jpgIz Green Ronina najavljuju burnu 2008. za Mutants and Masterminds, nagrađivani superherojski d20 rpg. Svakako najveća vijest jest izdavanje  campaign settinga Wild Cards početkom ljeta, a u pisanju sudjeluje i jedan od originalnih autora Wild Cards priča, John J. Miller. Najesen dolazi All-In, antologija od pet avantura, a treća knjiga najavljena je za 2009. Usput rečeno, najnovija Wild Cards novela izašla je ovog mjeseca pod uredničkom palicom George R. R. Martina, a u travnju počinje izdavanje i Wild Cards stripa.

Osim Wild Cardsa, za Mutants and Masterminds ove godine izlaze i Worlds of Freedom, dodatak s novim pogledom na Freedom City campaign setting, dugoočekivani Book of Magic, te villain book Freedom's Most Wanted. Također su najavljene i knjige pod radnim imenom Mecha & Manga i Warriors & Warlocks, koje će se baviti superherojima u stilu animea/mange i stripovskog fantasya. 

Još nekoliko izdanja bit će najavljeno naknadno, a također su najavljeni i neki elektronski proizvodi poput Freedom City Atlasa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona