goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljeni Honour The Chapter i The Soul Reaver

Autor: Exxar

honour_the_chapterFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova za svoje Warhammer 40000 Roleplay igre: Honour The Chapter za Deathwatch i The Soul Reaver za Rogue Trader.

Core Deathwatch rulebook i First Founding detaljno su opisali sve Space Marine Chaptere koji su naslijedili originalne Legije, a Honour The Chapter donosi informacije o mnoštvu manje poznatih, o onima koje su osnovane kasnije. Glavninu sadržaja zauzimaju nove opcije za stvaranje likova, no tu su naravno i savjeti za Game Mastere, poglavito oni o tome kako urediti da likovi iz toliko različitih Chaptera zajedno funkcioniraju kao jedinica u sklopu Deathwatcha.

soul_reaverThe Soul Reaver nova je pak trodijelna avantura za Rogue Trader, a igrače će smjestiti u srce Dark Eldarške civilizacije Koronus Expansea. Konkretno, njihovi likovi pokušati će oteti prastari, iznimno moćan svemirski brod iz srca grada Dark Eldara unutar webwaya. Osim što preživljavanje među Dark Eldarima nije lako samo po sebi, dodatne prepreke predstavljati će i njihovih nekoliko sukobljenih strana između čijih će se makinacija igrači morati provući. No možda najzanimljiviji dio biti će Dark Eldar Kabalite Warrior Career Path, punokrvna karijera koja će igračima WH40KRP-a po prvi puta omogućiti igranje Dark Eldara.

Oba ova naslova najavljena su za kraj prve polovice godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona