Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mutants & Masterminds: Iron Age

Autor: Exxar

mutants_masterminds_ironage.jpgIz Green Ronina dolazi nam Iron Age sourcebook za njihov nagrađivani Mutants & Masterminds d20 superhero rpg. Za neinformirane, Iron Age superherojskih stripova obuhvaća razdoblje od sredine 80ih godina prošloga stoljeća pa sve do danas, u kojemu su heroji postali mračniji i psihološki kompleksniji, te se težište prebacilo s moralno savršenih pravednika na problematične osvetnike.

Iron Age donosi savjete za kreaciju likova i avantura za Mutants and Masterminds iz dotičnog perioda. Također sadrži i detalje o Green Roninovom Freedom City campaign settingu za Iron Age period.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona