Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age RPG: Set 2 u prodaji

Autor: Exxar

dragon_age_set2Green Ronin u prodaju su pustili drugi core set svojeg hvaljenog Dragon Age RPG-a.

Dragon Age RPG: Set 2 već je ranije pušten u prodaju u PDF obliku, a sada je u distribuciju konačno puštena i fizička, boxed set verzija. Set se sastoji od dvije knjige, Player's i Game Master's Guidea te karte svijeta Thedasa u obliku postera.

Drugi set Dragon Age RPG-a nastavlja se na prvi, pa tako donosi pravila potrebna za igranje likova od 6. do 10. levela. Tu su novosti poput pravila za igranje Grey Wardena, 40-ak dodatnih spellova, specijalizacija za likove (arcane warrior, berserker, assassin...), i drugo. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona