goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Nova WH40KRP izdanja za studeni

Autor: Exxar

book_of_judgementFantasy Flight Games najavili su četiri nova naslova za svoje Warhammer 40,000 Roleplay igre koji će biti izdani tijekom studenog: Book of Judgement, Haarlock's Legacy Trilogy, Hostile Acquisitions i The First Founding.

Book of Judgement i Haarlock's Legacy Trilogy dodaci su za Dark Heresy. Prvi je sourcebook o zakonskom sustavu Imperija te se fokusira na Artiber profesiju i provođenje reda i mira u Calixis sektoru. Potonji je pak kolekcija koja na jednom mjestu sakuplja sve tri Haarlock's Legacy avanture.

 

 

 

 

hostile_acquisitions

Hostile Acquisitions je sourcebook za Rogue Trader koji se bavi kriminalom i gusarenjem u Koronus Expanseu, sa savjetima za vođenje kampanja koje se odvijaju izvan dosega imperijalnog zakona.

The Fist Founding je dodatak za Deathwatch čija su tema originalne Space Marine legije. Donosi pravila za četiri legije čiji rezultantni chapteri nisu opisani u dosadašnjim knjigama, informacije o izdajničkim legijama, itd.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona