goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Novo iz White Wolfa za blagdane

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifKao i svakoga mjeseca, White Wolf je tijekom prosinca izdao četiri nova proizvoda - tri rpg dodatka i jednu kartašku igru.

Winter Masques je dodatak za World of Darkness rpg Changeling: The Lost. Proširuje već postojeće igraće opcije, te donosi detaljnije savjete za igranje changelinga i vodilje za kreaciju novih i modifikaciju postojećih kithova (podvrsta). Osim toga, ovdje se nalazi i pregled changelinga sa svih krajeva svijeta, s odgovarajućim modifikacijama za lokalnu kulturu i mitologiju.

World of Darkness: Changing Breeds donosi materijale potrebne za igranje werebeastova pored vukodlaka. Osim pravila i savjeta za igranje ovakvih likova, kao i nekoliko tuceta shapeshifting vrsta, u ovom dodatku nalazi se i pogled na ljudski svijet iz perspektive protagonista ove knjige.

Adamantine Arrow je pak dodatak za Mage: The Awakening, a donosi detaljan pregled istoimenog reda magova. Osim mnoštva fluffa poput povijesti, društvenog ustroja i kulture Adamantine Arrowa, u ovom dodatku nalazi se i pregršt artefakata, spellova i ostalih stvari korisnih članovima ovoga reda.

I na kraju, dolazi nam Murder City. U ovoj kartaškoj igri od 2 do 5 igrača, igrač poprima uloge futurističkih istražitelja (od tvrdokornih detektiva do vanzemaljskih agenata) koji, ne bi čovjek rekao, istražuju zločine i mukotrpno zarađuju za penziju. Naravno, ovakva igra ne bi bila zabavna kada si igrači međusobno ne bi mogli podmetati, pa tako ni Murder City nije iznimka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona