goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Daemon Hunter u prodaji i ostale WH40KRP vijesti

Autor: Klosharr

daemon_hunterKraj lipnja donio nam je nekoliko novih vijesti iz Fantasy Flight Gamesa vezanih uz RPG naslove iz Warhammer 40K univerzuma. Krenimo redom.

Za početak, u prodaju je pušten Daemon Hunter, dodatak za Dark Heresy RPG, koji donosi nove opcije za igrače željne prolijevanja daemonske krvi. Daemon Hunter tako donosi detaljniji background info o Ordo Malleusu, temeljna načela i dogme koje svaki potencijalni Daemon Hunter mora usvojiti i prije nego počne obnašat tu svetu dužnost, pregled Malleus Armoury-ja koji sadrži nova naoružanja relikvije i alate koji svakom Daemon Hunteru olakšavaju i produljuju život u Calixis sektoru. Na kraju, ako želite izazove podignuti na novu razinu, a vaši akoliti vam se ne čine dorasli tom kalibru zadataka, dodatak vam nudi i opciju da zaigrate kao braća iz Grey Knights chaptera Space Marinaca.

Druga vijest vezana je za Rogue Trader RPG. Edge of the Abyss, dodatak o kojemu smo već prije pisali, pušten je u online prodaju te je sada dostupan i u tiskanom i u PDF formatu. Ista sudbina, na radost igrača Deathwatch RPG-a, snašla je i Mark of Xenos, dodatak koji otkriva nove informacije o raznim Xeno prijetnjama i protumjerama za svaku od njih.

brokenchainsTreća vijest vezana je uz Black Crusade RPG. Intro avantura za ovaj RPG, Broken Chains dostupna je za download sa FFG-ovih službenih stranica, potpuno besplatno. Avantura igrače stavlja i situaciju gdje startaju kao zarobljenici na Imperijalnom brodu, te uslijed spleta događaja dobivaju priliku za bijeg. Hoće li je iskoristit kako spada, ili će ipak Emperoru na sud?

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona