goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Burning Desires u prodaji

Autor: Exxar

burning_desiresRedBrick Limited u prodaju su pustili Burning Desires, novu avanturu za treću ediciju Earthdawna.

Burning Desires igrače vodi u Inner City of Oshane u kraljevstvu Throal. Tenzije su prisutne u Oshaneu već dugi niz godina jer se njegovo pučanstvo većinom sastoji od orkova, dok su na vlasti uglavnom patuljci. Slijed loših političkih odluka i rasnih napetosti nedavno je uzrokovao pobune unutar grada. Kao da to nije dovoljno, serija požara situaciju je dodatno pogoršala... Osim same avanture, ovaj dodatak sadrži i detaljan opis Oshanea čak i ako avanturu ne namjeravate voditi. Burning Desires je zasad dostupan u PDF-u po cijeni od oko 18 američkih dolara, a uskoro bi trebala biti izdana i tiskana verzija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona