Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Burning Desires u prodaji

Autor: Exxar

burning_desiresRedBrick Limited u prodaju su pustili Burning Desires, novu avanturu za treću ediciju Earthdawna.

Burning Desires igrače vodi u Inner City of Oshane u kraljevstvu Throal. Tenzije su prisutne u Oshaneu već dugi niz godina jer se njegovo pučanstvo većinom sastoji od orkova, dok su na vlasti uglavnom patuljci. Slijed loših političkih odluka i rasnih napetosti nedavno je uzrokovao pobune unutar grada. Kao da to nije dovoljno, serija požara situaciju je dodatno pogoršala... Osim same avanture, ovaj dodatak sadrži i detaljan opis Oshanea čak i ako avanturu ne namjeravate voditi. Burning Desires je zasad dostupan u PDF-u po cijeni od oko 18 američkih dolara, a uskoro bi trebala biti izdana i tiskana verzija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona