jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Burning Desires u prodaji

Autor: Exxar

burning_desiresRedBrick Limited u prodaju su pustili Burning Desires, novu avanturu za treću ediciju Earthdawna.

Burning Desires igrače vodi u Inner City of Oshane u kraljevstvu Throal. Tenzije su prisutne u Oshaneu već dugi niz godina jer se njegovo pučanstvo većinom sastoji od orkova, dok su na vlasti uglavnom patuljci. Slijed loših političkih odluka i rasnih napetosti nedavno je uzrokovao pobune unutar grada. Kao da to nije dovoljno, serija požara situaciju je dodatno pogoršala... Osim same avanture, ovaj dodatak sadrži i detaljan opis Oshanea čak i ako avanturu ne namjeravate voditi. Burning Desires je zasad dostupan u PDF-u po cijeni od oko 18 američkih dolara, a uskoro bi trebala biti izdana i tiskana verzija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona