goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljeni Elder Sign i The Dragon

Autor: Exxar

elder_signFantasy Flight Games najavili su skorašnje izdavanje novog dice gamea The Elder Sign i ekspanzije za Talisman, The Dragon.

The Elder Sign je igra Richarda Launiusa i Kevina Wilsona, dizajnera popularnog Arkham Horrora. Od jednog do osam igrača poprimaju uloge istražitelja razotkrivajući misterije muzeja u kojem su se počeli otvarati portali na onu stranu, te im je cilj zaustaviti dolazak jednog od osam Ancient Onea pronalaskom elder signova i zatvaranjem portala. Ako to ne učine na vrijeme, Ancient One dolazi na naš svijet i igra prilično sigurno završava pogubno po igrače.

dragonThe Dragon je pak najnovija ekspanzija za igru na ploči Talisman. U igru uvodi novu, dvostranu verziju centralnog područja igre koja omogućuje igračima prolazak tog dijela uz nove izazove, ili ulazak u Dragon Tower i sukob sa Dragon Kingom. Osim toga, u igru se uvode i tri Dragon Lorda čiji utjecaj s vremenom igru čini mnogo opasnijom. Tu su naravno i četiri nova lika te mnoštvo tokena i karata za proširenje igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona